Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

La Orhei a fost dat startul Turneului Republican de Luptă Naţională „Voievod” (VIDEO)

26 mai. 2018,, 15:45   Sport
5355 0

Peste 250 de adolescenți din diferite raioane ale republicii s-au reunit astăzi la Orhei, pentru a participa la Turneul Republican de Luptă Naţională „Voievod”, notează Noi.md.

Evenimentul a început în după-amiaza acestei zile și se desfășoară la Sala Sportivă de tenis din Orhei, acolo unde sînt aşteptaţi toţi amatorii de arte marţiale. Cei mai buni luptători vor fi selectați pentru a reprezenta țara la turneele internaționale

„Clubul din Orhei s-a prezentat cu 120 de luptători, pracitc peste 12 sate sînt reprezentate în competiție. Ne-am străduit să orgniazăm pentru copii un turneu interesant, cei mici au demonstrat curaj, vedem o pregătire bună a sportivilor, vedem o tehnică tot mai bună și asta ne bucură”, a relatat Oleg Sclifos, vicepreședintele Federației de Luptă Națională Voievod.

„Pentru noi este îmbucutător că tot mai mulți tineri și copii se implică în activitățile noastre. E bine cînd tinerii au ocupație, cînd trec prin aceste teste de demntiate. Artele marțilae educă un caracter mai deosebit. Următoarele competiții le vom desfășura la nordul Moldovei”, a menționat la rîndul președintele Federației Voievod, Nicolae Pascaru.

Turneul Republican de Luptă Naţională „Voievod” face parte din seria de evenimente consacrate anului Ştefan cel Mare şi Sfînt, domnitor al Moldovei, şi este patronat de preşedintele ţării, Igor Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?