X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

La Ialoveni au fost premiaţi sportivii din de către conducerea raionului

15 dec. 2018,, 14:44   Sport
2291 0

Cei mai buni sportivi din raionul Ialoveni au fost premiaţi de către conducerea raionului, în cadrul unei gale speciale.

Printre cei cu performanţe importante se numără clubul feminin de fotbal, Noroc Nimoreni, a ajuns în finala Cupei Moldovei.

"Este un premiu care mă motivează şi mai mult, să fac lucrurile şi mai bine", a declarat Alina Burduh, antrenoare a echipei Noroc Nimoreni.

A fost premiată şi echipa Asociației de fotbal din Ialoveni, care a reprezentat ţara noastră noastră Cupa Regiunilor UEFA, competiţie pentru echipele de amatori.

"Avem performanţe frumoase în fotbal, în toate stilurile de lupte. De exemplu, la lupte greco-romane, luptele la brîu avem medaliaţi la Europene. Dacă să vorbim despre fotbal sîntem campionii ai Republicii Moldova la amatori. Pentru sportul din Ialoveni a fost un an reuşit", a spus Lilian Caramanul, preşedintele raionului Ialoveni.

"Sportul m-a educat foarte mult în viaţă, m-a făcut să fiu corect, responsabil şi mîndru. Este ziua în care sportivii noştri sînt nominalizaţi. Ei sînt ambasadorii raionului Ialoveni. Ne-au dus faima nu numai la nivel loca, dar şi la nivel republica şi internaţional", a menţionat Ion Sula, director general ANSA.

Laureaţii au primit cupe, diplome şi cîte un premiu financiar.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?