X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

La Chișinău s-a desfășurat Cupa Republicii Moldova la Caiac-Canoe

30 apr. 2023,, 14:45   Sport
3027 0

Peste 60 de sportivi din mai multe cluburi din țară au participat la Cupa Republicii Moldova la Caiac-Canoe, ediția 2023, organizată de Federația de Caiac-Canoe în aceste zile, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Într-un comunicat al MEC se menționează că această competiție a adunat sportivi din orașele Tiraspol, Orhei, Grigoriopol, Cocieri, Chișinău și Bălți. Printre aceștia se numără, campioni mondiali și europeni, premianți și participanți la Jocurile Olimpice: Serghei Tarnovschi, Oleg Tarnovschi, Daniela Cociu, Maria Olărașu, Mihai Chihaia, Mihail Culceac, Stanislav Banaru, transmite realitatea.md.

Evenimentul a avut drept scop încurajarea practicării în rîndul tinerilor a probei de caiac-canoe, dar și selectarea sportivilor pentru participarea la campionatele mondiale și europene.

Prezent la ceremonia de deschidere, secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului, Sergiu Gurin, a mulțumit organizatorilor și le-a dorit mult succes sportivilor. Totodată, oficialul a încurajat publicul larg să acorde mai mult timp sportului, să ducă un mod sănătos de viață, participînd la diverse activități sportive.

4
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?