X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

La Bălți, s-a desfășurat Campionatul republican pentru juniori la Caiac-canoe

6 iun. 2023,, 09:30   Sport
2664 0

Federația de Caiac-canoe a organizat Campionatul Republicii Moldova, ediția 2023, la canalul specializat de caiac-canoe din municipiul Bălți.

Evenimentul a adunat peste 130 de sportivi din diverse orașe, precum Tiraspol, Orhei, Grigoriopol, Cocieri, Chișinău și Bălți, reprezentînd cluburi din întreaga țară.

Mulți dintre sportivi sînt deja premianți ai campionatelor mondiale și europene, informează Ministerul Educației și Cercetării.

Campionatul Republicii Moldova la Caiac-canoe a avut drept scop principal promovarea și popularizarea acestui sport spectaculos și solicitant.

Competiția a reprezentat o platformă importantă pentru selecția și pregătirea sportivilor ce vor reprezenta țara noastră la competițiile internaționale.


Medalia de aur a fost cîștigată de unul din liderii echipei naționale, speranța olimpică a Republicii Moldova, Campionul Mondial printre juniori Mihail Culceac.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?