X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

La 22 de ani, Simone Biles a obținut a 23-a medalie în cariera sa

13 oct. 2019,, 17:31   Sport
2711 0

Americanca Simone Biles, în vîrstă de 22 de ani, a cucerit aurul la sărituri şi a egalat recordul de 23 de medalii la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică, sîmbătă, la Stuttgart, scrie Washington Post.

Cvadrupla campioană olimpică Simone Biles (22 ani) a ajuns la 17 titluri mondiale, ratînd în finala la paralele (locul 5) şansa de a stabili un nou record de medalii mondiale. Americanca va evolua duminică în finalele de la sol şi bîrnă şi va avea o nouă şansă de a-l depăşi pe belarusul Vitali Scerbo, transmite Agerpres.

Atacul lui Biles asupra cărții de istorie a sportului ei nu s-a terminat. În ceea ce a arătat că va fi campionatul ei mondial final, Biles va închide duminică competiția cu șansa de a eclipsa recordul lui Scerbo, cîștigînd o 24-a și, eventual, a 25-a medalie, atunci cînd va contesta finala de exercițiu pentru balans și podea, scrie Washington Post.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?