X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Kulminski: "Sportul întotdeauna ne-a unit"

29 sep. 2021,, 16:00   Sport
2875 1

Victoria echipei Sheriff de la Tiraspol împotriva Real Madrid a devenit o senzație. Meciul a fost urmărit de fanii nu numai din Transnistria, ci și din toate colțurile Moldovei.

Într-un comentariu pentru portalul Noi.md, viceprim-ministrul pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Vladislav Kulminski, a declarat că sportul este ceea ce a unit întotdeauna Chișinăul și Tiraspolul. Potrivit lui, nu au existat niciodată divizări în această privință.

De asemenea, Kulminski a transmis sincere felicitări echipei Sheriff.

"În primul rînd, aș dori să felicit echipa pentru această victorie. Ei au depus tot efortul și au jucat un meci incredibil.
În sport noi nu am avut niciodată scindări. Avem un campionat comun de fotbal, o federație comună. Și în acest sens nu există bariere. Acest lucru se referă nu numai la fotbal, ci și la toate genurile de sport".

În același timp, Kulminski și-a exprimat speranța că astfel de realizări, oricît de incredibile ar părea, vor continua.


"Cred că principala recompensă pentru jucători este simpatia publicului și acele momente de bucurie de neuitat pe care le-au dăruit întregii țări, precum și fanilor din străinătate. Cred că recunoașterea din partea suporterilor și este cea mai importantă recompensă pentru jucători. Încă o dată, felicitări sincere echipei", a concluzionat Vladislav Kulminski.

Clubul de fotbal Sheriff din Tiraspol a învins Real Madrid în deplasare pe stadionul Santiago Bernabeu cu scorul de 2:1, bucurînd astfel toți fanii din Moldova și șocînd plăcut întreaga Europă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?