Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Radu Albot și-a aflat adversarul la turneul de la Australian Open

5 feb. 2021,, 18:15   Sport
2037 0

Radu Albot nu a avut noroc la tragerea la sorți înaintea turneului de Mare Șlem, Australian Open. În primul tur al competiției de la Melbourne tenismanul moldovean îl va întîlni pe spaniolul Roberto Bautista Agut, cap de serie numărul 12. Partida va avea loc luni, 8 februarie. Pînă acum cei doi jucători nu au disputat niciun meci direct. În prezent tenismanul nostru se află pe locul 85 în ierarhia ATP.

Campionul în exercițiu și liderul mondial, Novak Djokovic, îl va înfrunta pe francezul Jeremy Chardy, scrie publika.md.

Un alt pretendent la cîștigarea trofeului, spaniolul Rafael Nadal, considerat al doilea favorit, se va confrunta cu sîrbul Laslo Djere,
iar austriacul Dominic Thiem, îl va avea adversar pe kazahul Mihail Kukușkin.

La feminin, Simona Halep, cap de serie numărul 2, va juca cu reprezentanta țării gazde, Lizette Cabrera. Duelul din primul tur de la Australian Open va consemna prima partidă directă dintre cele două tenismene.

Deținătoarea trofeului de anul trecut, americanca Sofia Kenin o va întîlni pe o altă australiancă, Maddison Inglis.


Totodată, în urma tragerii la sorți s-a stabilit că liderul mondial, Ashleigh Barty va lupta pentru un loc în turul doi cu muntenegreana Danka Kovinic.

160 de tenismeni nu au avut parte de o pregătire corespunzătoare pentru competiție. Ei au fost plasați în carantină, după ce un angajat al unuia dintre cele trei hoteluri din Melbourne, în care sînt cazați jucătorii, a fost testat pozitiv. Organizatorii au anunțat că tenismenii au ieșit din izolare, după ce testelor lor au ieșit negative.

Turneul de Mare Șlem de la Melbourne se va încheia pe 21 februarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?