X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

S-a aflat cine este cîștigătoarea turneului de fotbal feminin “Cupa Regională”

19 iul. 2021,, 12:13   Sport
1860 0

Peste 100 de fete cu vîrsta cuprinsă între 15 și 18 ani, de la 8 echipe, au participat la turneul de fotbal feminin “Cupa Regională”, organizat la Sipoteni, Călărași.

Cîștigătoare a devenit echipa din Sipoteni, care a trecut în finală de formația din Anenii Noi, în urma executării loviturilor de departajare, scor 4-2. Podiumul a fost completat de Petrocub Hîncești.

La festivitatea de premierea a participat Aurel Abajeru, membrul Comitetului Executiv al FMF, președintele Comitetului Executiv al Ligii Feminine din Moldova și secretarul general al Asociației raionale Călărași, Nighina Azizov, reprezentanta UN Women Moldova, Dumitru Bob, directorul LT ”Mihai Eminescu” din Sipoteni, alți oaspeți și oficiali.

Echipele premiante au primit cupe, medalii și diplome. De asemenea, fiecare formație participantă s-a ales cu cadouri din partea organizatorilor. La finalul turneului au fost premiate și cele mai bune fotbaliste pe fiecare poziție de Joc.

Turneul a fost organizat de primăria satului Sipoteni, Asociația Obștească Codrenii, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Federația Moldovenescă de Fotbal, UN Women Moldova și cu sprijinul financiar din partea Guvernului Suediei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?