X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Kostya Tszyu: "Trebuie să fiu sigur că onorariul va ajunge la destinatar"

20 apr. 2021,, 11:45   Sport
2303 0

Fostul campion mondial absolut în prima categoria semiușoară, Kostya Tszyu, a numit condiția pentru desfășurarea luptei cu participarea fiului său Tim Tszyu în Rusia. Cuvintele sale au fost citate de RT.

Tszyu a cerut de la promotorii ruși o ofertă în scris cu o descriere a condițiilor luptei. El a adăugat că are nevoie de informații cu privire la chestiuni organizaționale: utilizarea drepturilor, transmiterea luptei și numele companiei care va realiza transmisiunea. "Trebuie să fiu sigur că onorariul va ajunge la destinatar. Atunci îi voi transmite fiului meu", a rezumat boxerul.

Pe 5 aprilie, Kostya Tszyu a vorbit despre dorința sa de a organiza o luptă cu fiul său în Rusia. Potrivit sportivului, acest lucru este foarte complicat și a menționat că în Australia, companiile de televiziune plătesc organizatorilor meciurilor, ceea ce nu există în prezent în Rusia.

Tim Tszyu locuiește și se antrenează în Australia. A debutat profesional în 2016. Deține 18 victorii în 19 lupte. Pe 31 martie, sportivul l-a învins prin knockout pe irlandezul Dennis Hogan și a devenit pretendent la titlul de campion mondial în versiunea Organizației Mondiale de Box (WBO).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?