Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Carlo Ancelotti este noul antrenor al echipei Real Madrid

2 iun. 2021,, 21:00   Sport
2718 0

Italianul Carlo Ancelotti a fost numit în postul de antrenor al echipei de fotbal Real Madrid, în locul francezului Zinedine Zidane, a anunțat clubul spaniol, citat de AFP.

Ancelotti, în vîrstă de 61 ani, a semnat un acord pe trei sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, pe care a mai pregătit-o între 2013 și 2015, ajutînd-o să cîștige cel de-al zecelea trofeu de campioană a Europei din istoria sa, precum și Cupa Mondială a Cluburilor.

Tehnicianul italian a antrenat în sezonul trecut formația engleză Everton, cu care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă în cursul zilei de luni.

El revine la clubul madrilen într-un moment dificil, după un sezon fără niciun trofeu și în condițiile în care căpitanul Sergio Ramos este pe punctul de a părăsi echipa la care a evoluat începînd din 2005.

Predecesorul său, Zinedine Zidane (48 ani), a plecat de la Real Madrid după un al doilea mandat care nu s-a ridicat nici pe de parte la nivelul primului, în cursul căruia a reușit performanța de a cîștiga trofeul Ligii Campionilor în trei sezoane consecutive.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?