X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Karim Benzema a fost desemnat de către UEFA ”cel mai bun jucător” al sezonului trecut

27 aug. 2022,, 05:00   Sport
1324 0

De asemenea, tehnicianul italian al celor de la Real Madrid, Carlo Ancelotti, a fost desemnat cel mai bun antrenor al ediției trecute din Liga Campionilor.

Joi, la Istanbul, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, ediția 2022/2023. Cu această ocazie, UEFA a oferit și premiile individuale pentru performerii sezonului trecut.

Așadar, Karim Benzema a fost desemnat cel mai bun fotbalist al competiției, în urma voturilor oferite de antrenorii formațiilor din grupe, din sezonul trecut și 55 de jurnaliști sportivi din toată Europa.

”Fotbalul este dificil. În partidele retur, doar cu puterea noastră de grup am reușit să revenim și să cîștigăm trofeul. Carlo Ancelotti este cel mai bun antrenor din lume. Îți oferă multă încredere, este un mare profesionist. Am o relație grozvă cu el. Sunt foarte fericit că este antrenorul meu”, a declarat Karim Benzema, la gala de la Istanbul, confom as.com.

15 goluri a marcat Karim Benzema pentru Real Madrid, în sezonul trecut din Liga Campionilor.


Pentru francez, este cel mai important premiu individual cîștigat din carieră, însă nu va fi singurul din acest sezon. Se pare că Benzema este favorit și la cîștigarea Balonului de Aur 2022, ce va decernat de publicația ”France Football” pe 17 octombrie, la Paris.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?