Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Kadîrov i-a promis lui Nurmagomedov orice sumă pentru un duel cu un luptătorul clubului „Ahmat”

13 mai. 2021,, 14:15   Sport
2665 0

Șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, i-a promis fostului campion al UFC de greutate ușoară Habib Nurmagomedov orice sumă pentru un duel cu unul dintre luptătorii clubului Ahmat.

El a afirmat acest lucru în timpul unei transmisiuni live pe Instagram, relatează Groznîi-inform.

Potrivit lui Kadîrov, Nurmagomedov este un proiect al UFC.

„În UFC, Habib a cîștigat sută la sută, iar victoria sa în Ahmat este deja sub semnul întrebării. Sunt gata să-i opun orice greutate. Greutatea sa în Ahmat și orice sumă. Dacă Habib va lupta la Ahmat, sunt gata să dau orice sumă și să văd dacă va cîștiga”, a spus Kadîrov.

Kadîrov a mai menționat că îl consideră foarte promițător pe luptătorul suedez în stil mixt Hamzat Cimaev, cunoscut sub numele de Noul Habib. Potrivit acestuia, Cimaev poate evolua în orice greutate și în orice categorie și „va lua centura”.


Cimaev a obținut nouă victorii în nouă lupte. A reușit să câștige trei victorii în 66 de zile în UFC, stabilind un record al Campionatului.

Nurmagomedov și-a anunțat retragerea din sport în toamna anului 2020, după ce l-a învins pe americanul Justin Gage, ceea ce i-a permis să-și apere titlul pentru a treia oară. Luptătorul are 29 de victorii în 29 de lupte. El ocupă primul loc în clasamentul celor mai buni luptători din UFC, excluzând clasele de greutate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?