Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Juventus - Lazio 2-2. Paulo Dybala a izbucnit în plîns după ultimul meci la Torino

18 mai. 00:00   Sport
3375

Juventus Torino și Lazio Roma au remizat, scor 2-2 (2-0), luni seară, într-o partidă din cadrul etapei a 37-a din Serie A, informează Noi.md cu referire la jurnal.md.

”Bătrîna Doamnă” a avut un avans de două goluri la pauză, grație reușitelor semnate de Dusan Vlahovic (min. 10) și Alvaro Morata (min. 36), dar nu a reușit să cîștige cele trei puncte.

În actul secund, Lazio Roma a fost echipa mai ofensivă, mai motivată, iar răsplata a venit în finalul meciului. După ce Alex Sandro și-a înscris un autogol (min. 51), sîrbul Milinkovic-Savic avea să marcheze la una dintre ultimele faze ale meciului (min. 90+5).

Pentru Paulo Dybala (28 de ani) și Giorgio Chellini (37 de ani) a fost ultimul meci jucat la Torino în calitate de fotbaliști ai lui Juventus. După fluierul final al partidei cu Lazio, cei doi jucători au fost aplaudați la scenă deschisă de suporteri, conducători și colegi.

Dacă Giorgio Chellini a venit alături de fetele sale și și-a stăpînit bine emoțiile, Paulo Dybala a plîns precum un copil. Argentinianul pleacă după șapte ani de la Torino, însă nu se cunoaște exact care este traseul său în continuare.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав