X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Jucătorul de snooker Judd Trump a triumfat în Openul Irlandei de Nord

23 noi. 2020,, 20:32   Sport
5756 0

Jucătorul de snooker Judd Trump a triumfat în Openul Irlandei de Nord. Englezul l-a învins în finală cu 9-7 pe conaționalu său, Ronnie O'Sullivan.

Este cea de-a 3-a finală consecutivă la această competiție, pe care liderul mondial o cîștigă în fața aceluiași adversar și cu același scor.

Trump a fost la conducere pe tot parcursul finalei, însă adversarul lui a fost aproape de o revenire de excepție. Ronnie s-a apropiat la 8-7 și chiar a avut șansă de a împinge meciul în joc decisiv, dar a ratat o bilă roșie la un buzunar de mijloc, iar apoi Trump a nu i-a mai dat nicio șansă.

"sînt mulțumit. M-am simțit încrezător la 8-5. Am simțit că voi avea șanse, dar asta nu s-a întîmplat. Am jucat cîteva lovituri de siguranță proaste, el m-a forțat să fac cîteva erori și înainte să-mi dau seama scorul era 8-7 și se îndrepta spre 8-8. Mă întrebam dacă voi mai ocazia să cîștig meciul."

Victoria de la Openul Irlandei de Nord îl face pe Judd Trump să devină primul jucător de la Sthephen Hendry încoace care cîștigă același turneu 3 ani la rînd.


Scoțianul a reușit în anii '90 să își adjudece Campionatul Regatului Unit de 3 ori consecutiv.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?