COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 496

Jucătorii Sheriff se pregătesc de lupta împotriva Real Madrid în Liga Campionilor

24 noi. 2021,, 12:45   Sport
1289 0

Jucătorii de la Sheriff Tiraspol se pregătesc pentru lupta din seara asta cu legendara echipă Real Madrid în cel de-al cincilea meci al grupelor Ligii Campionilor și va încerca să dovedească că victoria de senzație împotriva galacticilor de la sfîrșitul lunii septembrie nu a fost întîmplătoare.

La o conferință de presă în ajunul meciului de la Tiraspol, căpitanul echipei Sheriff, Gustavo Dulanto, a menționat că jucătorii speră la un rezultat bun. "Vrem să arătăm un joc bun care să ne aducă plăcere tuturor. Sper că nu vom juca mai rău decît la Madrid", a spus el.

"Sîntem o echipă dintr-un oraș mic, dar foarte frumos și confortabil Tiraspol, dar am reușit deja să demonstrăm că "Sheriff" este un nume în fotbal. Jucăm bine în faza grupelor Ligii Campionilor, concurăm cu granzii, marcăm goluri frumoase. Acest lucru va rămîne în inima mea pentru tot restul vieții. Pentru băieți, aceasta este o șansă uriașă de a reuși în carieră și de a continua să joace în echipe mari din Europa", a declarat Iuri Vernidub, antrenorul principal al Sheriff.

"Vom face totul pentru un rezultat pozitiv. Sper să opunem rezistență unui adversar atît de puternic ca Real Madrid. Există unele pierderi, dar în această zi împotriva Real Madrid vor ieși cei mai puternici. Cred că sîntem gata. Jocul va arăta totul", a spus el.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X