X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Jucătorii Sheriff se pregătesc de lupta împotriva Real Madrid în Liga Campionilor

24 noi. 2021,, 12:45   Sport
2283 0

Jucătorii de la Sheriff Tiraspol se pregătesc pentru lupta din seara asta cu legendara echipă Real Madrid în cel de-al cincilea meci al grupelor Ligii Campionilor și va încerca să dovedească că victoria de senzație împotriva galacticilor de la sfîrșitul lunii septembrie nu a fost întîmplătoare.

La o conferință de presă în ajunul meciului de la Tiraspol, căpitanul echipei Sheriff, Gustavo Dulanto, a menționat că jucătorii speră la un rezultat bun. "Vrem să arătăm un joc bun care să ne aducă plăcere tuturor. Sper că nu vom juca mai rău decît la Madrid", a spus el.

"Sîntem o echipă dintr-un oraș mic, dar foarte frumos și confortabil Tiraspol, dar am reușit deja să demonstrăm că "Sheriff" este un nume în fotbal. Jucăm bine în faza grupelor Ligii Campionilor, concurăm cu granzii, marcăm goluri frumoase. Acest lucru va rămîne în inima mea pentru tot restul vieții. Pentru băieți, aceasta este o șansă uriașă de a reuși în carieră și de a continua să joace în echipe mari din Europa", a declarat Iuri Vernidub, antrenorul principal al Sheriff.

"Vom face totul pentru un rezultat pozitiv. Sper să opunem rezistență unui adversar atît de puternic ca Real Madrid. Există unele pierderi, dar în această zi împotriva Real Madrid vor ieși cei mai puternici. Cred că sîntem gata. Jocul va arăta totul", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?