X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Jucătorii de tenis din Avdarma au cîștigat primele locuri în turneul de la Cernăuți

6 oct. 2019,, 12:44   Sport
2237 0

Sportivii clubului de tenis de masă Antares au participat la turneul internațional ”Cupa Cernăuți”. Conform rezultatelor competiției, tenismenii din Avdarma au ajuns în finală și au cîștigat locuri de frunte.

În perioada 25 - 29 septembrie, în orașul Cernăuți a avut loc turneul internațional de tenis de masă ”Cupa Cernăuți”. La turneu au participat peste 300 de copii din Moldova, Ucraina și Belarus.

Sportivii clubului de tenis Antares și-au depășit rivalii, au ajuns în finală și au cîștigat locuri de frunte.

Igor Kasîm a ocupat locul 2 și a fost medaliat cu argint la turneului internațional la categoria 2010 și mai tineri, dar a ocupat și locul 8 la categoria 2008 și mai tineri.

Anastasia Taucci a ocupat locul 4 din 30 de participante la categoria 2010 și mai tineri, precum și locul 6 la categoria 2008 și mai tineri.
Antrenorul echipei, Nicolae Melintii, a menționat că este mulțumit de rezultatul elevilor, anunță portalul de știri Gagauzinfo.MD cu referire la site-ul Avdarma.


„Desigur, sînt mulțumit de rezultat. Să ajungi în finală în categoria ta și în categoria cu 2 ani mai mare, este un rezultat foarte bun. Băieții au evoluat cu demnitate”, a spus Nicolae Melintii.
Acesta a fost primul turneu din acest sezon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?