Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jucătoarea naționalei feminine a devenit vicempioana Lituaniei

31 oct. 2022,, 18:30   Sport
2547 0

Jucătoarea naționalei feminine a Moldovei Anastasia Sivolobova a devenit vicempioana Lituaniei cu echipa MFA Zalgiris Vilnius. În ultima etapă, Zalgiris a remizat cu FK Vilnius, scor 0-0, iar Anastasia a fost integralistă.

Zalgiris și FC Vilnius au acumulat cîte 36 de puncte, iar formația jucătoarei noastre s-a clasat pe locul 2, datorită rezultatelor mai bune din meciurile directe (3-0 și 0-0). Campioană a Lituaniei a devenit FK Gintra.

„sînt fericită că am cucerit medalia de argint al campionatului Lituaniei. Au fost cîteva meciuri în care nu trebuia să pierdem puncte, dar au fost motive obiective – în mijlocul sezonului s-a schimbat componenţa echipei, au plecat cinci jucătoare și tot atîtea au venit la club, aveam nevoie de timp ca să ne înțelegem pe teren. Ultimul meci a fost decisiv. A fost greu din punct de vedere moral, dar în general totul a decurs bine, sîntem mulțumiți de rezultatul obținut. Puteam cîștiga, dar nu am înscris la ocaziile pe care le-am avut”, a declarat Anastasia Sivolobova pentru fmf.md.

Anastasia Sivolobova s-a născut pe 14 august 1998 în orașul Bălți. Din august 2022 evoluează pentru MFA Zalgris (12 meciuri, o pasă de gol și un gol în partida cu FC Saned 4:0).


Pentru Naționala Moldovei, Anastasia are 26 de meciuri jucate.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?