X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Jocurile Olimpice de la Tokyo s-ar putea desfășura fără spectatori

23 iul. 2020,, 02:30   Sport
2593 0

Șeful Comitetului de organizare Tokyo 2020, Yoshiro Mori, nu a exclus faptul că organizatorii ar putea lua în considerare desfășurarea Jocurilor fără spectatori, dacă aceasta ar fi singura opțiune posibilă.

După cum scrie tass.ru. el despre acest lucru el a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune NHK.

Olimpiada de la Tokyo urma să aibă loc în perioada 24 iulie-9 august 2020. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, competiția a fost amînată pentru un an și va avea loc în perioada 23 iulie-8 august 2021. În același timp, denumirea jocurilor "Tokyo -2020" va fi păstrată.

"În acest moment, nu luăm în considerare opțiunea de a desfășura jocurile fără spectatori. Cu toate acestea, va trebui să ne gîndim dacă acesta va fi unicul scenariu posibil", a spus el. În același timp, Mori a subliniat că în acest caz "este posibilă și anularea Jocurilor".

Întrebat despre planurile de reducere a numărului de spectatori pentru a reduce costurile și pentru a preveni răspîndirea infecției, Mori a remarcat că este o sarcină dificilă care necesită elaborarea unor criterii specifice. Drept exemplu, el a adus opțiunea desfășurării Olimpiadei, în care permisiune la obiectele sportive vor primi numai cei care locuiesc în Japonia.



În iunie, Comitetul de organizare a Jocurilor le la Tokyo a pledat oficial pentru simplificarea formatului de desfășurare a competițiilor în anul viitor. Se preconizează că acestea vor fi organizate în baza a trei principii esențiale - asigurarea unui mediu sigur de securitate, minimizarea cheltuielilor, necesare pentru o înțelegere din partea locuitorilor din Tokyo, precum și simplificarea formatului de desfășurare a Jocurilor Olimpice, cu scopul de a le face mai sigure.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?