X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Joan Laporta vrea să revină la cîrma FC Barcelona

1 dec. 2020,, 21:30   Sport
7204 0

Joan Laporta şi-a anunţat candidatura la președinția clubului de fotbal Barcelona.

El a declarat că a luat această decizie pentru a face schimbările de care are nevoie gruparea de pe Camp Nou, scrie publika.md

Laporta s-a referit şi la vedeta echipei, Lionel Messi, care a dorit să părăsească formația din Catalonia, vara trecută. Candidatul a dat asigurări că poate să vorbească cu Messi la momentul potrivit, astfel încît fotbalistul să ia decizia corespunzătoare.

Joan Laporta a mai fost președintele Barcelonei în perioada 2003-2010. În mandatul lui, echipa a cîştigat patru titluri naţionale, o dată Cupa Spaniei, de trei ori Supercupa Spaniei, de două ori Liga Campionilor și cîte o dată Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Tot el este cel care l-a adus la echipă pe antrenorul Pep Guardiola.

Joan Laporta are 58 de ani și a mai candidat la preşedinţia clubului catalan, în 2015, dar a pierdut atunci alegerile în faţa lui Josep Maria Bartomeu.

Acesta din urmă a demisionat de la conducerea Barçei, la 27 octombrie, după ce fanii acţionari au strîns numărul necesar de semnături pentru supunerea la vot a unei moţiuni de cenzură.

Alegerile sînt programate pe 24 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?