Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Christian Eriksen așteaptă să vadă dacă își poate continua cariera

30 iul. 2021,, 20:30   Sport
2901 0

Fotbalistul Christian Eriksen, legitimat la Inter Milano, este aşteptat săptămîna viitoare în Italia şi va fi supus unor investigaţii pentru a vedea dacă îşi va putea continua cariera, după episodul de la EURO 2020.

Chiar şi în cazul în care rezultatele investigaţiilor vor fi pozitive, fotbalistul, căruia i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac, nu va putea reveni pe teren în următoarele şase luni, transmite News.ro, care citează L’Equipe.

Pe de altă parte, federaţia italiană nu permite ca fotbaliştii care au defibrilator implantat să joace la nivel de profesionişti. În cazul în care problema cardiacă a fotbalistului a fost cauzată de o inflamaţie temporară, atunci defibrilatorul poate fi înlăturat şi jucătorul va putea evolua din nou în Serie A.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vîrstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 mai, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Eriksen are contract cu Inter pînă în iunie 2024.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?