Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ion Nicolaescu a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii decembrie în Israel

6 ian. 2023,, 17:45   Sport
3264 0

Ion Nicolaescu și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii decembrie în Ligat Ha`Al", în ancheta Ligii Profesioniste de fotbal din Israel.

În această lună Nicolaescu a marcat 8 goluri și a reușit două pase de gol în cele 3 competiții - prima divizie din Israel, Toto Cup Ligat Al și Cupa Israelului, scrie moldfootball.com

Pentru trofeul "Jucătorul lunii decembrie", Liga Profesionistă de fotbal din Israel a nominalizat 4 fotbaliști: Ion Nicolaescu, Yarden Shua (ambii, Beitar Ierusalim), Dean David (Maccabi Haifa) și Muhamad Shaker (Ironi Kiryat Shmona).

Astfel, în urma rezultatelor voturilor pe Instagram, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de fotbal din Israel și alegerea panelului de experți, Ion Nicolaescu a adunat 39% din voturi, Dean David - 37%, Yarden Shua - 22%, iar Muhamad Shaker - 2%.

- A fost o lună de poveste pentru mine! Mă bucur foarte mult pentru tot ce s-a întîmplat, acum ne concentrăm pentru tot ceea ce vine. E cel mai bun sezon din cariera mea, am 13 goluri reușite, dar, sincer, primul obiectiv este să fac tot ce pot pentru echipă. La nivel personal am avut parte de schimbări, am acumulat și mai multă experiență, - a declarat Ion Nicolaescu pentru site-ul FMF.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?