Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Inter a cîștigat pentru a șasea oară Supercupa Italiei

13 ian. 2022,, 19:15   Sport
1960 0

Pe San Siro, La Milano, a avut loc Supercupa Italiei. Inter Milano și Juventus s-au luptat pentru trofeu. Interul lui Simone Inzaghi a jucat din postura de campioană a Italiei, iar Juventus din postura de câștigătoare a cupei, relatează Noi.md cu referire la agora.md.

Bătrâna doamnă a început mai bine meciul, iar în minutul 25 Mckennie a reușit să puncteze. Lautaro Martinez a egalat pentru Inter, din penalty, în minutul 35. Până la finalul meciului nu s-a mai marcat niciun gol, astfel că meciul a intrat în prelungiri. Eroul nerrazzurilor a fost Alexis Sanchez. Cilianul a reușit să le aducă victoria chiar la ultima fază a meciului, în minutul 121.

După triumful din supercupă, Inter își adăugă în vitrină al 6-lea trofeu. Amintim că Inter Milano a jucat în aceeași grupă de UCL cu Sheriff Tiraspol, campioana Italia s-a impus în ambele meciuri.


Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries (Darmian 89), Barella (Vidal 89), Brozovic, Calhanoglu, Perisic (Dimarco 100) - Dzeko (Correa 75), Martinez (A. Sanchez 75)

Juventus: Perin - De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - Bernardeschi (Arthur 79), Locatelli (Bentancur 91), Rabiot, McKennie - Kulusevski (Dybala 74) - Morata (Kean 88)

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?