Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Inter 1-0 Sheriff. Fi la curent cu tot ce se intîmpla in meciul din aceasta seara

19 oct. 2021,, 22:45   Sport
2423 0

Edin Dzeko de la Inter a aratat auto-incredere in interiorul careului ca el nu a controlat mingea, dar a trimis-o direct pe poarta. Sutul sau superb din prima ajunge in coltul stang, de sus, si scorul se schimba la 1:0.

El ii multumeste lui Arturo Vidal pentru asistenta, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Danilo Arboleda (S. Tiraspol şi Gustavo Dulanto joacă un tiki-taka rapid pentru a trece de doi fundaşi și își continua acțiune la marginea terenului.

Min. 38: Denzel Dumfries (Inter) încearcă să ajungă la o minge trimisă în adîncime, dar e prea lungă.

Min. 35: Gol! Edin Dzeko (Inter) a reusit sa trimita mingea pe langa portar!


Min. 34: Hent a lui Edmund Addo (S. Tiraspol). Lovitura libera. Inter probabil va incerca sa trimita mingea mai aproape de poarta adversa.

Min. 34: Dintr-o lovitura de colt Federico Dimarco (Inter) arunca o centrare in interiorul careului, dar defensiva respinge balonul.

Min. 34: Ivan Perisic (Inter) incearca sa-i gaseasca capul unui coechipier de al sau cu o centrare promitatoare in interiorul careului. Din pacate pentru el, defensiva adversa se inalta peste atacanti si resping amenintarea periculoasa. Inter primeste o lovitura de la coltul terenului. Arbitrul principal si unul dintre asistenti arata spre steagul de corner.

Min. 32: Inter joaca un fotbal frumos pasand de la jucator la jucator. Min. 30: Un corner este executat de Frank Castaneda (S. Tiraspol), dar defensiva este alerta si reuseste sa respinga mingea.

Min. 30: Dimitrios Kolovos (S. Tiraspol) patrunde in interiorul careului in timp ce controleaza excelent balonul, dar incercarea de a inscrie este blocata. Mingea a parasit suprafata de joc. S. Tiraspol castiga o lovitura de colt.

Min. 29: Denzel Dumfries (Inter) primeste o pasa si rateaza o sansa uriasa, sutul sau din zona de pedeapsa trece cu cativa centimetri pe langa bara din partea dreapta.

Min. 28: Lovitura libera este executata de Federico Dimarco (Inter), dar mingea este respinsa.

Min. 26: O atingere excelenta reusita de Nicolo Barella (Inter)! El preia o pasa precisa la marginea careului si rateaza cu un sut ce se duce cu mult peste transversala. Ce rusine!

Min. 24: Ivan Perisic (Inter) are prea multa agresivitate in atac si sfarseste prin a faulta adversarul.

Min. 22: Federico Dimarco (Inter) a executat lovitura libera dar mingea ajunge in manusile portarului.

Min. 21: Bruno Felipe (S. Tiraspol) are o intrare tare si Danny Makkelie fluiera pentru fault. O lovitura libera este acordata echipei Inter.

Min. 19: O pasa nebuna ajunge cumva la Federico Dimarco (Inter), acesta se concentreaza si suteaza de la distanta medie dar mingea trece putin peste.

Min. 18: O pasa care desface apararea ajunge in careu la Edin Dzeko (Inter). Fara sa priveasca spre poarta acesta suteaza pe centrul portii, dar Dumitru Celeadnic intervine senzational.

Min. 15: Gustavo Dulanto (S. Tiraspol) castiga duelul aerian cu fundasul si trimite cu capul de langa punctul cu var dupa un corner, dar mingea trece pe langa bara dreapta. Mingea a iesit de pe teren si este un aut de poarta pentru Inter.

Min. 15: Jucatorul advers a intervenit bine si este o lovitura de la colt. Frank Castaneda (S. Tiraspol) este pregatit sa trimita mingea in careu.

Min. 13: Cristiano (S. Tiraspol) incearca o centrare dintr-un lob pentru a-l gasi pe unul dintre coechipierii sai. Defensiva adversa anuleaza pericolul prin interceptarea mingii. S. Tiraspol au sansa sa inscrie dintr-un corner.

Min. 12: Inter forteaza un corner. Adversarul va avea o noua amenintare de atac.

Min. 11: Edin Dzeko (Inter) si Ivan Perisic au incercat sa schimbe intrei ei pase de 2 metri, dar defensiva adversa intervine si intercepteaza mingea. Arbitrul principal arata spre steagul de corner, Inter va executa lovitura de colt.

Min. 9: Federico Dimarco (Inter) a executat o lovitura de la colt, dar nu reuseste sa-l gaseasca pe unul dintre coechipierii sai. Mingea este respinsa usor de defensiva.

Min. 9: Denzel Dumfries (Inter) este primul la recuperare dar sutul sau este blocat. Adversarii au scapat de o situatie foarte grea. Inter beneficiaza de un corner.

Min. 7: Bruno Felipe (S. Tiraspol) trimite un sut de la marginea careului. El nu reuseste sa trimita mingea printre jucatorii care au stat intre el si poarta.

Min. 6: Frank Castaneda trimite o centrare minunata dintr-o lovitura de la colt. Defensiva, insa, functioneaza perfect si respinge mingea, evitand pericolul.

Min. 5: Fernando Costanza (S. Tiraspol) ajunge la capatul unei pase si trage un sut de la marginea careului, dar mingea este blocata de unul dintre fundasii adversi. S. Tiraspol va executa un corner.

Min. 4: O centrare exacta ajunge in centrul careului la Edin Dzeko (Inter), dar lovitura sa de cap trece neamenintator peste.

Min. 1: Coechipierii sai nu trebuia sa sare pentru a ajunge la balonul dintr-o lovitura libera. Federico Dimarco (Inter) a decis sa o execute cu o pasa scurta la coechipierul care statea langa el. Arbitrul fluiera inceperea meciului.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?