COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 828 466  INFECTAȚI  316 529(+1115)   TRATAȚI 296 577     DECESE 7241 (+35)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2947
Puterea stiri: 6730

Înotătoarea canadiană a cîștigat Jocurile Olimpice, dar nu și-a dat seama imediat

29 iul. 15:30   Sport
2426 0

Înotătoarea canadiană, Maggie Mac Neil, care a devenit campioană a Jocurilor Olimpice de la Tokyo la 100 de metri fluture, a devenit o adevărată meme pe rețelele sociale. Este vorba despre reacția ei deosebită la victoria istorică.

Imediat după finiș, ea a început să se uite la tabloul de bord și chiar și-a exprimat o anumită indignare, iar puțin mai tîrziu a început să se încrunte. În acel moment, ceilalți membri ai echipei naționale canadiene care o susțineau sărbătoreau succesul ei. După cum s-a dovedit, acest lucru a fost din cauza vederii slabe a lui Mac Neil, care a început cursa fără lentile de contact.

Cu toate acestea, internauții au găsit această reacție emoționantă, iar unii dintre ei, care se confruntă și cu probleme de vedere, au remarcat chiar că s-au recunoscut în această situație.

"Maggie a fost ca noi toți cei care purtăm lentile de contact, în momentul în care nu le-am pus", a spus unul dintre utilizatorii rețelei.

"Cît de emoționant! Chiar mi-au dat lacrimile", a subliniat un alt comentator.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽