X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Înotătoarea canadiană a cîștigat Jocurile Olimpice, dar nu și-a dat seama imediat

29 iul. 2021,, 15:30   Sport
3491 0

Înotătoarea canadiană, Maggie Mac Neil, care a devenit campioană a Jocurilor Olimpice de la Tokyo la 100 de metri fluture, a devenit o adevărată meme pe rețelele sociale. Este vorba despre reacția ei deosebită la victoria istorică.

Imediat după finiș, ea a început să se uite la tabloul de bord și chiar și-a exprimat o anumită indignare, iar puțin mai tîrziu a început să se încrunte. În acel moment, ceilalți membri ai echipei naționale canadiene care o susțineau sărbătoreau succesul ei. După cum s-a dovedit, acest lucru a fost din cauza vederii slabe a lui Mac Neil, care a început cursa fără lentile de contact.

Cu toate acestea, internauții au găsit această reacție emoționantă, iar unii dintre ei, care se confruntă și cu probleme de vedere, au remarcat chiar că s-au recunoscut în această situație.

"Maggie a fost ca noi toți cei care purtăm lentile de contact, în momentul în care nu le-am pus", a spus unul dintre utilizatorii rețelei.

"Cît de emoționant! Chiar mi-au dat lacrimile", a subliniat un alt comentator.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?