Criza energetică stiri: 1576
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3386

Începe cea de-a doua seară de box profesionist din seria Wise Boxing Grand Prix

29 sep. 18:39 (reactualizat 1 oct. 09:58)   Sport
2643 0

După un început reușit în luna august, în Moldova va avea loc a doua seară de box profesionist din seria Wise Boxing Grand Prix. Turneul este susținut de compania de promovare WISE MANAGEMENT sub egida Federației de Box din Moldova, transmite noi.md


A doua seară de box profesionist din seria Wise Boxing Grand Prix va avea loc pe 1 octombrie la clubul sportiv Fight Club Serghei Morari, situat pe adresa Chișinău, str. Vadul-lui-Voda 21/3. Începutul la ora 18:00. Intrarea este liberă.


După cum a ținut să relateze anterior Stanislav Cornei, vicepreședintele WISE MANAGEMENT, formatul turneului diferă de turneul obișnuit de box prin faptul că acest turneu Wise Boxing Grand Prix găzduiește un mic grand prix pentru categoria de 69 kg, în care sînt opt sportivi sînt împărțit în două grupe a cîte patru boxeri în fiecare. Într-un grup un boxer susține trei lupte în decurs de trei luni cu fiecare dintre oponenți. Drept urmare, dacă, de exemplu, are trei victorii, atunci merge în finală, unde se va întîlni cu un alt cîștigător de grupă, iar cei doi boxează deja între ei un duel de șase runde. În această luptă, onorariul va fi de 10 mii de lei.


Compania de promovare Wise Management intenționează să organizeze astfel de turnee cel puțin o dată pe lună pentru a sprijini tinerii boxeri și a dezvolta boxul profesionist în Moldova.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав