X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Încă un fotbalist a fost testat pozitiv pentru virusul COVID-19

21 oct. 2020,, 10:35   Sport
3039 0

Internaţionalul german Serge Gnabry, jucătorul campioanei Europei, Bayern Munchen, a fost testat pozitiv la noul coronavirus şi nu va juca în meciul de miercuri, cu Atletico Madrid, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal, transmite AFP.

Fotbalistul de 25 de ani se simte bine, a precizat clubul pe site-ul său oficial, fotbalistul fiind în carantină acasă, scrie tv8.md

Nu au fost oferite detalii legate de eventualele consecinţe pentru echipă, despre desfăşurarea meciului sau dacă şi alţi jucători au intrat în carantină.

Gnabry s-a pregătit marţi cu echipa, iar antrenorul Hansi Flick a declarat, în conferinţa de presă, că toţi jucătorii sînt apţi de meci. acesta este primul caz de infectare cu COVID-19 la Bayern.

Bayern, care a cucerit cinci trofee în această vară, titlul, Cupa şi Supercupa Germaniei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei, va debuta miercuri în noul sezon de Champions League, pe teren propriu, contra echipei spaniole Atletico Madrid (ora 22:00), în Grupa A a competiţiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?