Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Înainte, Moldova! Știm că poți învinge! (VIDEO)

22 mar. 2019,, 17:20   Sport
2430 0

Întreaga republică este în așteptarea "meciului secolului" - primul meci din istoria republicii a echipei naționale de fotbal cu Franța - campioana mondială.

Echipele din Moldova și Franța se vor întîlni pentru prima dată într-un meci din cadrul preliminariilor Euro-2020.

Pînă la începerea meciului au rămas cîteva ore, iar spiritele se încing. Toți sînt în așteptarea unui duel spectaculos, pe parcursul căruia fotbaliștii moldoveni vor juca împotriva unor vedete mondiale de fotbal, cum ar fi Griezmann, Mbappa, Giroud.

Casele de pariuri îl consideră pe Didier Deschamps ca fiind unul din favoriții evidenți de încredere, dar fotbalul este interesant deoarece este imprevizibil. Majoritatea fanilor moldoveni merg pe stadion nu numai pentru a vedea actualii campioni mondiali ai fotbalului și jocul lor luminos, dar pentru un joc frumos, spectaculos al echipei naționale a Moldovei, care a demonstrat mai devreme că știe cum să joace cu adversarii puternici, să-i confrunte și să caștige.

Pentru fotbaliștii moldoveni acest meci va fi o mare șansă ca o lume întreagă să-i cunoască, să surprindă cu un joc bun, să obțină noi contracte la cluburile celebre din lume.


Este extrem de important ca echipa națională a Moldovei, spre deosebire de rivalul său, va fi relaxată, nu va fi sub presiune și povară psihologică, deoarece francezii sînt considerați favoriți, iar anume aceștia din urmă vor fi dur criticați în cazul unui rateu în Chișinău. Factorul de subestimare a adversarului poate juca rolul său.

În același timp, fotbaliștii moldoveni au o mare șansă să arate de ce sînt capabili pe stadionul Zimbru în astă seară, să creeze o senzație care am văzut destul doar în ultimul timp în lumea fotbalului, doar atunci vor fi observați de cei mai celebre și, prin urmare, mai bogate cluburi.
În timpul conferinței de presă de dinaintea meciului, antrenorul echipei naționale a Moldovei, Alexandru Spiridon, a promis să arate un fotbal spectaculos.

Este de remarcat faptul că echipa națională de fotbal a Moldovei a jucat cel mai frumos meci din istoria sa pe 12 octombrie 1994 la Chișinău împotriva Țării Galilor, cînd anume Alexandru Spiridon a fost căpitan pe teren, și atunci băieții noștri au cîștigat meciul dramatic cu un scor de 3: 2.

Fanii cred că actuala echipă națională de fotbal a Moldovei, condusă de Alexandru Spiridon, va da o adevărată luptă francezilor și va reuși să obțină un rezultat bun pentru ei înșiși. Să-i susținem pe băieții noștri pe stadion și de pe micile ecrane! Înainte, Moldova! Știm că poți învinge!!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?