Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

În Spania a avut loc primul Campionat Mondial al jocului cu baloane

20 oct. 2021,, 03:00   Sport
2201 0

Celebrul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique, și comentator sportiv, bloggerul Ibai Llanos, au organizat și au desfășurat în Spania primul Campionat Mondial de jocul cu baloane.


Se remarcă faptul că competițiile au avut loc pe o platformă de 8x8 metri, în centrul căreia se aflau canapele, o mașină și alte obiecte menite să încurce jucătorilor.


Regula principală a jocului era de a păstra mingea în aer cât mai amult timp posibil. În același timp, era interzis să încurci rivalilor.
Jucătorul primea un punct dacă un alt sportiv nu reușea să-i ia mingea și acesta atingea podeaua.
La campionat au participat reprezentanți ai 32 de țări, iar premiul principal l-au cîștigat reprezentanții Peru.


Organizatorii campionatului s-au inspirat de la videoclipurile virale pe rețeaua de socializare TikTok publicate de frații Antonio și Diego Arredondo din Oregon, care au participat și ei la turneu.


"Noi jucam acest joc în copilărie, iar în carantină am vrut să încercăm să-l jucăm din nou. Chiar ne certam unul cu celălalt și filmam videoclipuri în slow-mo pentru a vedea dacă mingea a atins podeaua. Iar apoi am decis să postăm videoclipul în TikTok. Ne-am trezit, iar videoclipul a adunat deja un milion de Like-uri. Apoi am decis doar să filmăm videoclipuri similare în continuare, pînă cînd am atras atenția lui Ibai și Gerard", a spus unul dintre frații Arredondo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?