X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

În Moldova a avut loc un nou turneu de squash cu sprijinul DAAC Hermes și al salonului GEELY ©

17 oct. 2022,, 17:00   Sport
2756 0

Pe 15 octombrie, în Moldova, cu ocazia Zilei Mondiale a Squashului, cu sprijinul Daac Hermes și al salonului GEELY, în clubul Kangaroo Squash&Padel din capitală a avut loc un nou turneu de squash.

Evenimentul a adunat peste 30 de participanți, inclusiv invitați din Ucraina și jucători din Bălți. În capitala de nord a Moldovei, din păcate, nu există un teren, dar, în ciuda acestui fapt, jucătorii din Bălți participă la turneele de squash și au un mare succes. Am fost plăcut surprinși de faptul că mulți oaspeți au venit să urmărească și să sprijine sportivii și atmosfera de squash.

Deosebit de captivante au fost finalele turneului în ambele categorii, unde jucătorii au "smuls" victoria. Pierzînd cu 0:2, ei au reușit să revină, iar rezultatul meciului a fost de 3:2 în seturi.

Pentru salonul GEELY, participarea partenerilor la astfel de evenimente devine deja o tradiție, deoarece marca GEELY nu este doar despre mașini, ci și despre sport, și un stil de viață activ!

GEELY va susține și în continuare cu plăcere activitățile sportive și va descoperi noi evenimente și locații minunate pentru dvs., unde veți putea petrece timpul plăcut, activ și util!

Urmăriți știrile, rămîneți cu noi, fiți activi! HAPPY LIFE – GEELY DRIVE!

1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?