Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

În centrul capitalei are loc Maratonul Internaținal Chișinău

29 sep. 2019,, 11:30   Sport
2644 0

Astăzi, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a Maratonului Internațional Chișinău. Startul competițiilor a fost dat acum o oră.

La competiție participă alergători amatori și sportivi profesioniști din Moldova și alte 50 de țări. Aceștia concurează pe 4 distanțe selectate din timp: „5 km by Herbalife”, „10 km by Naturalis”, „21 by Technosoft” sau „42 km by #BeActive”.

Startul general al curselor a fost dat la ora 09.00. Cu cinci minute mai devreme, la ora 08.55, a fost anunțat startul pentru sportivii în scaune rulante și asistenții lor, care concurează în cadrul categoriei „Marathon for All”.

Astăzi, în cadrul „Chișinău Marathon”, va avea loc și cursa distractivă de familie „Fun Run by Iute Credit”, la care poate participa orice doritor. Toți participanții vor primi cadou un tricou de marcă cu logo-ul „Chișinău International Marathon”. Participarea la cursă este gratuită.

În legătură cu desfășurarea competiției de astăzi, în oraș este restricționat traficul pe mai multe străzi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?