TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În 2019 intermediarii în transferuri de fotbaliști au obținut bonusuri uriașe

Cluburile din Anglia, Franţa, Germania, Italia, Spania şi Portugalia acoperă 80% din suma de 500 de milioane de lire cheltuită pe comisioanele agenţilor.

ste pentru prima dată cînd suma totală din comisioanele primite de agenţi depăşeşte 500 de milioane de lire, anunţă Sky Sport.

Cu toate acestea, cifrele din 2019 arată că toate comisioanele plătite de cluburile engleze pentru transferurile internaţionale au scăzut cu o treime. La nivel general însă, comisioanele plătite impresarilor au crescut faţă de 2018 cu 19.3%.

FIFA a dezvăluit că peste 17.000 de transferuri au fost finalizate în 2019, iar 3.557 dintre aceste oferte au implicat cel puţin un intermediar. Cluburile din Anglia, Franţa, Germania, Italia, Portugalia şi Spania au reprezentat peste 80 la sută din totalul cheltuielilor pentru comisioanele agenţilor.

În Anglia, datele arătau că s-au cheltuit 79,4 milioane de lire sterline pentru comisioane pentru transferuri internaţionale. Aceasta a fost o scădere de 33% faţă de 2018, unde cifra a fost de peste 119 milioane de lire sterline.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load