X 

Imagini de la antrenamentul micilor tricolori

22 mar. 07:20   Sport
1433 0

Naționala de tineret a Moldovei se află în plin proces de pregătire pentru meciurile amicale cu Kosovo și Austria.

La ședința de pregătire din această seară, care a avut loc pe terenul de antrenament al hotelului Cornelia din Belek, au participat 21 din cei 22 de jucători convocați de selecționerul Ștefan Stoica. Fundașul Andrei Motoc de la formația italiană Siena 1904 este așteptat în cantonament pe 23 martie.

Programul zilnic al micilor tricolori include 2 antrenamente, ședințe teoretice și de recuperare.

Pentru dubla cu Kosovo și Austria, selecționerul Ștefan Stoica are la dispoziție următorii jucători:

Portari: Roman Dumenco (Sheriff), Silviu Șmalenea (Spartanii), Roman Lazăr (Adriese 1906, Italia)


Fundași: Nicolai Covalschi, Nichita Covali, Vladislav Coliș (tustrei, Sheriff), Cătălin Cucoș (Zimbru), Ion Borș (Sfîntul Gheorghe), Nichita Picus (FC Florești), Andrei Motoc (Siena 1904, Italia), Iurie Iovu (Istra, Croația), Doru Calestru (CSA Steaua București, România)

Mijlocași: Daniel Danu (CSF Bălți), Daniel Lisu (Sfîntul Gheorghe), Vicu Bulmaga (Isloch, Belarus), Danila Forov (Rijeka, Croația), Marius Curoș (Zimbru), Roman Novicov (Sheriff)

Atacanți: Vladislav Blănuță (FCU Craiova 1948, România), Serghei Mișcov (CSF Bălți), Daniel Muntean (Foresta, România), Daniel Dosca (Dacia Buiucani)

Naționala de tineret a Moldovei alcătuită din jucători născuți în anii 2002-2004 va disputa două meciuri amicale, pe 24 și 27 martie, cu selecționatele similare din Kosovo și, respectiv, Austria. Jocurile de verificare se vor disputa în Antalya, Turcia, pe stadionul Miracle, respectiv, Mardan Arena. Ora de start al ambelor partide - 16:00.

Cantonamentul din Turcia constituie o etapă de pregătire a Naționalei U21 pentru preliminariile Campionatului European, ediţia 2023-2025. Echipa noastră va juca în grupa C, din care mai fac parte Țările de Jos, Suedia, Georgia, Macedonia de Nord și Gibraltar. Naționala noastră va debuta pe 15 iunie, contra reprezentativei Gibraltarului, în deplasare. Primul meci acasă tricolorii mici îl vor disputa pe 12 septembrie curent, împotriva echipei similare a Georgiei. Ora și locul va fi stabilit ulterior.

Calendarul meciurilor Naționalei U21 în preliminariile EURO 2025

Cîștigătoarele celor 9 grupe preliminare și cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 (nu se vor lua în calcul meciurile cu formația de pe locul 6) se vor califica la turneul final. Celelalte 6 echipe, care vor termina pe locul doi în grupe, vor juca în etapa play-off, în noiembrie 2024, și vor stabili ultimele 3 formații calificate la turneul final. Gazda turneului final, Slovacia, este calificată direct la EURO U21 2025.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий