Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Iker Casillas s-a întors la Real Madrid

23 dec. 2020,, 21:30   Sport
7743 0

Real Madrid a emis marți un comunicat prin care anunță că Iker Casillas (39 de ani) s-a alăturat clubului în calitate de director general adjunct, transmite gsp.ro.

Madrilenii au anunțat pe rețelele de socializare revenirea lui Iker Casillas în cadrul formației de pe Santiago Bernabeu: „Clubul Real Madrid este mîndru să îl primească înapoi acasă pe unul dintre cei mai mari căpitani ai săi. Iker Casillas este o legendă a lui Real Madrid, care reprezintă valorile clubului și este cel mai bun portar din istoria noastră”, transmite Știri.md cu referire la Gsp.ro.

Imediat după anunțul oficial al clubului, Iker Casillas a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care s-a arătat bucuros pentru revenirea la Real: „Sînt mîndru să revin acasă. Abordez această nouă provocare cu tot entuziasmul și toată dorința din lume. Mulțumesc pentru primire''.

Iker Casillas se întoarce la Real Madrid după 5 ani

Legendarul portar al madrilenilor a plecat pe ușa din dos de la Real în 2015, la FC Porto, după o perioadă grea. Întâi a avut un conflict cu antrenorul Jose Mourinho, în care fusese acuzat că nu se mai antrenează la parametri maximi și nu mai dă totul pe teren pentru club. Portughezul l-a considerat „cîrtița” din vestiar a ziariștilor.


Ulterior, nici Carlo Ancelotti nu s-a bazat foarte mult pe el, preferînd să joace cu Diego Lopez titular. La acea vreme, s-a vorbit și despre contre cu președintele Florentino Perez, dar se pare că aceștia au revenit la sentimente mai bune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?