Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Igor Armaș și-a încheiat evoluțiile la naționala de fotbal a Moldovei

9 mar. 2023,, 16:45   Sport
2199 0

Unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul moldovenesc, Igor Armaș (35 ani), și-a anunțat retragerea de la echipa reprezentativă a Moldovei.

Fostul capitan al tricolorilor a îmbrăcat de 83 de ori tricoul Echipei Țării, pentru care a marcat 6 goluri. Armaș se află pe locul 2 în clasamentul all-time al prezențelor la Națională.

În acest context, Federația Moldovenească de Fotbal îi mulțumește lui Igor Armaș pentru dedicație și pentru toți anii în care și-a apărat țara cu demnitate, promovînd imaginea fotbalului și a Moldovei pe arena internațională, în tricoul Echipei Noastre, a tuturor!

Prin intermediul site-ului FMF, jucătorul a lăsat un mesaj pentru toți cei care îl apreciază și i-au aplaudat evoluțiile deosebite de pe patrulaterul verde.

"Vine un moment cînd trebuie să te dai la o parte, pentru a oferi locul tinerilor fotbaliști! În toți anii în care am reprezentat echipa Națională am încercat să dau totul pe teren, astfel să le mulțumesc oamenilor, care cu adevărat susțineau Echipa Țării! Am ajuns la o vîrstă cînd nu pot să ajut echipa sută la sută și am decis că așa va fi corect, ca la lotul național să fie convocați jucătorii care sînt cei mai buni la momentul dat și care sînt gata să se dedice în totalitate echipei! Au fost mulți ani la rînd, ani frumoși și o mîndrie să reprezint țara în care m-am născut și simt că în multe momente puteam să fac mai mult sau aș fi vrut să fac mai mult pentru a avea rezultatele pe care le merită suporterii și oamenii acestei țări! Să reprezinți echipa Națională e un privilegiu pentru fiecare jucător și o onoare! Fiecare copil trebuie să simtă asta, e un sentiment aparte!" a spus Armaș.


Igor Armaș îmbrăcat tricoul Echipei Țării de 83 de ori şi a marcat 6 goluri în poarta selecționatelor Ciprului, Muntenegrului, Arabiei Saudite, Andorrei (2) și Kazahstanului. În 20 de partide a purtat banderola de căpitan al tricolorilor.

În anul 2019 suporterii moldoveni l-au desemnat cel mai bun fotbalist al anului, iar Federația Moldovenească de Fotbal i-a acordat premiul ”Simpatia publicului”. „Dacă am primit acest premiu, înseamnă că am făcut ceva corect în viaţă şi în fotbalul moldovenesc”, a declarat Igor Armaş.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?