X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Igor Iuzefovici a fost reales în calitate de președinte al Federației de Taekwondo WT din R. Moldova

6 aug. 2021,, 10:30   Sport
3010 0

Cunoscutul businessman Igor Iuzefovici, care pe parcursul ultimilor 10 ani se află la cîrma Federației de Taekwondo WT (versiunea olimpică) din R. Moldova, recent a fost reales în această funcție încă pentru un termen de 5 ani.

Alegerile au fost lipsite de alternativă, iar delegații conferinței au votat în unanimitate pentru continuarea programului aflat în desfășurare cu privire la dezvoltarea taekwondo-ului moldovenesc.

Federația națională de taekwondo în ultimii ani a devenit una dintre organizațiile sportive de frunte din țară, reprezentanții acestei probe evoluînd cu succes la competiții europene și mondiale. În plus, un atlet de-al nostru a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016. Geografia răspîndirii artei marțiale respective la noi în țară se extinde în fiecare an, iar fondarea la Chișinău a unei Academii Internaționale de Taekwondo a oferit un impuls nou dezvoltării acestui sport olimpic pe întreg teritoriul republicii.

„sîntem obișnuiți să demonstrăm prin fapte justețea politicilor de promovare a taekwondo-ului, politici pe care le implementăm cu mult succes. Comunitatea sportivă mi-a încredințat un nou mandat de conducere, fapt care mă bucură și mă îndeamnă să-mi continui munca cu aceeași dedicație ca și pînă în prezent. A fost aleasă o componență nouă a comitetului executiv, cu toate acestea rămîmen în continuare un colectiv unit, animat de dorința de a aduce beneficii substanțiale în vederea dezvoltării acestui sport în Republica Moldova; sînt sigur de faptul că vom reuși să implementem o mulțime de proiecte în acest sens, contribuind astfel la sporirea imaginii federației de profil nu doar în interiorul țării, ci și pe plan internațional”, a declarat Igor Iuzefovici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?