TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Ibrahimovici, dus de un fan cu motocicleta, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic

Suedezul Zlatan Ibrahimovici, care este în aceste zile unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, să ajungă la eveniment, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic din cauza unui accident, relatează Football Italia.

Ibrahimovici ar fi cerut de la organizatorii festivalului să fie liber, miercuri, pentru a fi prezent la meciul AC Milan – Udinese, scor 1-1. Joi dimineaţă, el s-a antrenat alături de colegii săi de la AC Milan, iar apoi, după-amiază, a plecat cu maşina spre Sanremo. Însă el a rămas blocat în trafic din cauza unui accident, ceea ce l-a făcut să găsească altă metodă de transport, scrie news.ro.

“După ce am stat trei ore în maşină, i-am spus şoferului că trebuie să ies. Am oprit un motociclist care era în trecere şi l-am întrebat dacă poate să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era fan Milan. M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta şi cînd am ajuns, şi era foarte frig, mi-a spus: ‘Am fost prima dată cu motocicleta pe autostradă...’”, a povestit fotbalistul.

Joi seară, la Sanremo, Zlatan Ibrahimovici a cîntat alături de Sinisa Mihajlovici pe scena festivalului.

Potrivit L’Equipe, Ibrahimovici este plătit cu 50.000 de euro pentru fiecare seară de festival.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load