X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ibrahimovic pleacă de la Manchester United?

2 mar. 2018,, 23:00   Sport
2964 0

Jose Mourinho a lăsat clar de înțeles că Zlatan Ibrahimovic, accidentat la un genunchi în mare parte a sezonului, o va părăsi pe Manchester United la finalul acestui sezon.

''În ceea ce-l priveşte pe Zlatan, noi credem că acesta este ultimul său sezon la Manchester United'', a declarat tehnicianul portughez, într-o conferinţă de presă. Zlatan a bifat doar şapte meciuri în actualul sezon, marcînd un singur gol.

''Va fi o decizie personală să se retragă sau să continue să joace. Cred că el şi-a cîştigat dreptul de a-şi alege viaţa, viitorul. Un jucător fantastic cu o carieră fantastică, pe care doar o accidentare urîtă într-un moment prost l-a împiedicat să aibă două sezoane superbe pe care le-ar fi putut avea cu noi'', a adăugat Mourinho.

Suedezul a revenit în competiţie la mijlocul lunii noiembrie, după şapte luni de absenţă cauzate de o accidentare la genunchiul drept. Fostul jucător al lui PSG şi-a rupt ligamentele încrucişate în luna aprilie.

El a mai disputat şapte meciuri, marcînd un gol, înainte de a se accidenta din nou, de ''Boxing Day'' pe 26 decembrie.


''Acest sezon a fost foarte dificil pentru el. Este afectat? Nu, nu este. Este fericit, pregătit şi convins că poate ajuta echipa? În acest moment, nu, însă este un campion şi un băiat onest'', l-a lăudat Mourinho pe Zlatan.

La sfîrşitul lunii ianuarie, Mourinho a lăsat să se înţeleagă că nu-l va opri pe atacantul suedez dacă el îşi va dori să ajungă la un club din MLS.

Venit la United în vara lui 2016, Ibrahimovic, care are acum 36 de ani, se află sub contract pînă în vara anului viitor cu "diavolii roşii".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?