Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Halterofilul Marin Robu a devenit campion european printre tineret

21 oct. 2022,, 15:49   Sport
3018 0

Halterofilul Marin Robu a devenit campion european printre tineret. Moldoveanul și-a adjudecat trei medalii de aur, cu rezultatul general de 352 de kilograme. La Campionatul European, rezervat sportivilor de pînă la 23 de ani, Marin Robu a evoluat în limitele categoriei de 81 de kilograme, transmite protv.

La stilul smuls, moldoveanul a înregistrat rezultatul de 155 de kilograme, iar în proba de aruncat a ridicat 197 de kilograme, cucerind astfel două medalii de aur. Cu un total de 352 de kilograme, halterofilul nostru a urcat pe prima treaptă a podiumului general și a devenit campion european.

Marin ROBU, HALTEROFIL:

„Aceste medalii nu sînt o surpriză. Rezultatul era așteptat. Cu toate acestea, acum ne pregătim de Campionatul Mondial, care se va desfășura în Columbia. Sperăm să facem o surpriză frumoasă și acolo.” La competiția disputată în Albania, țară noastră este reprezentată de șapte sportivi, dintre care patru au evoluat deja. Halterofilii Tudor Bratu, Artiom Gritenco și Tudor Ciobanu urmează să-și încerce puterile la turneul din orașul Durres.



1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?