X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Khabib Nurmagomedov a răspuns la întrebarea dacă va mai reveni pe ring

30 noi. 2021,, 12:30   Sport
2434 0

Fostul campion al Campionatului absolut de luptă, Khabib Nurmagomedov, a răspuns la întrebarea ce îl va face să se întoarcă la lupte, relatează ESPN.

"Ce mă poate face să mă întorc pe octogon? Nimeni și nimic. Intenționăm să luăm centura în categoria ușoară. Numele noului campion este Islam Makhachev. El va cîștiga centura și o va aduce în Dagestan", a spus Khabib, relatează Noi.md.

În cariera sa profesională, Nurmagomedov a obținut 29 de victorii și nu a avut nici o înfrîngere. A debutat în UFC în 2012. Recordul său în Promotion este de 13-0. În ultima sa luptă, luptătorul rus l-a învins pe americanul Justin Gaethje dintr-o lovitură.

Anterior, fostul luptător de arte marțiale mixte Ben Askren și-a anunțat dorința de a organiza un duel cu fostul campion, Khabib Nurmagomedov.

Askren este un fost campion ONE Championship și Bellator welterweight. După ce a pierdut în fața lui Demian Maya cu o lovitură de șoc la turneul UFC Fight Night 162, Askren a decis să-și încheie cariera de luptător. A cîștigat 19 victorii și a suferit două înfrîngeri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?