X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Guardiola dezminte speculațiile că Haaland ar vrea să plece de la Manchester City

3 feb. 23:00   Sport
1794 0

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, a respins afirmaţiile presei spaniole potrivit cărora Erling Haaland ar fi nefericit la club, scrie BBC.

Potrivit publicaţiei spaniole El Desmarque, atacantul norvegian „nu suportă” oraşul şi vremea ploioasă şi ar fi interesat de o mutare la Real Madrid, notează Noi.md cu referire la stirileprotv.

Haaland s-a transferat la Manchester City în 2022 şi a marcat 36 de goluri în Premier League în primul său sezon, cînd a cîştigat titlul.

„Trebuie să întrebaţi presa din Madrid dacă este nefericit", a spus Guardiola.

„Poate că au mai multe informaţii decît avem noi. Noi nu avem acest sentiment că este nefericit. A fost pentru că nu a putut juca și a stat două luni accidentat, dar poate că presa din Spania, în special cea din Madrid, are mai multe informaţii decît noi.


Nu putem controla ceea ce spun oamenii, dar important este că este fericit. Cînd va fi nefericit, va lua o decizie", a spus Pep Guardiola.

Haaland a revenit în teren miercuri la meciul cu Burnley, din Premier League, după 10 meciuri de absenţă din cauza unei accidentări la picior.

1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?