Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Goncalo Guedes, considerat "noul Cristiano Ronaldo", a devenit jucătorul Wolverhampton Wanderers

10 aug. 2022,, 06:00   Sport
1902 0

Goncalo Guedes, considerat "noul Cristiano Ronaldo", a devenit jucătorul formației din campionatul Angliei, Wolverhampton Wanderers.

Anunțul despre transfer a fost făcut chiar clubul pentru care a evoluat în ultimele cinci sezoane și cu care încă mai avea doi ani de contract fotbalistul portughez, Valencia.

Gruparea iberică nu a comunicat datele acordului cu formația din Premier League, dar presa face referire la o sumă de 30 de milioane de euro pe care "liliecii" o vor primi în schimbul jucătorului şi care ar putea creşte în funcţie de anumite lucruri.

Goncalo Guedes este un produs al Academiei Benficăi și la 18 ani a evoluat alături de echipa portugheză în grupele Ligii Campionilor. El a atras atenția atît presei dar a oamenilor din fotbal, după un meci jucat împotriva lui Atletico Madrid.

Mijlocașul a marcat un gol excepțional cu un șut de la distanță și a fost comparat datorită execuției sale, dar și a calităților, cu multiplul cîștigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo.

Din păcate, Guedes nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, chiar dacă a avut unele prestații remarcabile la Valencia, însă accidentările și lipsa de constanță l-au făcut să nu-și atingă potențialul maxim.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?