COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6881

Golul jucătorului de la Sheriff a fost recunoscut drept cel mai bun gol al săptămînii în Liga Campionilor! (VIDEO)

16 sep. 16:10   Sport
2067 1

Golul spectaculos, marcat de fotbalistul Adam Traore de la Sheriff Tiraspol împotriva echipei ucrainene Shakhtar (Donetsk), a fost recunoscut drept cel mai frumos gol al săptămînii în Liga Campionilor, transmite Noi.md.

Despre acest lucru anunțat serviciul de presă al UEFA.

După cum s-a anunțat anterior, în meciul de debut al grupelor Ligii Campionilor, Sheriff a învins-o senzațional pe Shakhtar Donetsk pe 15 septembrie.

Adama Traore s-a evidențiat în prima repriză, în minutul 16. El a marcat o lovitură din zbor, după o pasă deasupra capului de pe partea stîngă a atacului.

"Sheriff" i-a bătut pe "mineri" cu un scor de 2:0.


UEFA a nominalizat golul lui Adam Traore, pe care l-a marcat împotriva FC Shakhtar în prima rundă a grupei D, drept "cel mai bun gol" al săptămînii în Liga Campionilor. Cei patru candidați au fost:

- Jack Grealish: - Manchester City-Leipzig
- Adama Traore: - Sheriff-Miner
- Jordan Henderson: - Liverpool-Milano
- Ante Rebic: - Liverpool-Milano

Potrivit rezultatelor votării, golul spectaculos al fotbalistului Adam Traore de la Sheriff Tiraspol a fost recunoscut drept cel mai bun gol al săptămînii!

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽