X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Gimnasta Iana Caraman a obținut medalia de argint la o competiție în Estonia

27 feb. 2023,, 21:45   Sport
2659 0

Gimnasta Iana Caraman a obținut medalia de argint la exercițiul cu cercul și locul patru la exercițiul cu mingea, în categoria pre junioare, la competițiile internaționale de gimnastică ritmică Grand Prix Miss Valentine, care s-au desfășurat la Tartu, Estonia, în perioada 22-26 februarie curent.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Estonia, o altă tînără gimnastă din lotul național Sofia Bulat s-a calificat în competițiile finale, în categoria junioare, la exercițiile cu măciucile și cu panglica, transmite moldpres.md.

Din echipa moldovenească, care a fost însoțită de către președintele Federației Naționale de Gimnastică Ritmică Victoria Federiuc, au mai făcut parte Polina Șliomscaia și Antonina Șargu și antrenoarele Marina Leușkina și Anna Sokolova.

Miss Valentine Tartu Grand Prix este considerată una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de gimnastică ritmică din lume. Republica Moldova a participat în premieră la ediția din acest an, unde au fost prezente cele mai bune sportive din 51 de țări.

Concursul internațional Miss Valentine, la care participă gimnaste din întreaga lume, se desfășoară anual. Prima ediție a competiției a avut loc acum 28 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?