Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Gestul unei fetițe de 7 ani care a emoționat un stadion întreg (VIDEO)

25 sep. 2018,, 20:33   Externe
3610 0

O fetiță de doar 7 ani a emoționat zeci de mii de oameni de pe un stadion întreg atunci cînd a interpretat imnul Statelor Unite în deschiderea unui meci al echipei de fotbal L.A. Galaxy.

Interpretarea micii cîntărețe a impresionat pe toată lumea și a devenit virală, scrie The Time.

Imnul național al Statelor Unite nu este un cîntec ușor de interpretat, dar Malea Emma Tjandrawidjaja, o fetiță de doar 7 ani cu un talent incredibil, l-a făcut să pară un cîntecel de grădiniță.

Înainte ca L.A. Galaxy să se confrunte cu Seattle Sounders, într-un meci pe care californienii l-au cîștigat cu 3-0, Malea Emma a pășit pe gazonul stadionului StubHub din Los Angeles îmbrăcată cu un tricou al echipes gazdă, și a interpretat divin The Star-Spangled Banner'.

Fetița a fost atît de bună, încît L.A: Galaxy a descris-o ca fiind „una dintre cele mai bune interpretări de imn național din istoria StubHub Center”.


Și superstarul Zlatan Ibrahimovići a fost impresionat de micuța Malea Emma, el putînd fi văzut cum zîmbește în timpul interpretării imnului. De asemenea, pe contul de Twitter al fetiței a fost postată o fotografie în care apare alături de fotbalistul suedez. De asemenea, Ibrahimovic a scris pe contul său de Twitter că fetița a fost 'omul meciului'.

Malea Emma Tjandrawidjaja a ajuns să cînte imnul la meciul de fotbal după ce a cîștigat un concurs organizat pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?