Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Gemenii lui Cristiano Ronaldo au împlinit un an! Vezi cum au sărbătorit

8 iun. 2018,, 23:00   Sport
3595 0

Starul de la Real Madrid și de la nationala Portugaliei, Cristiano Ronaldo este un tătic mîndru. Gemenii lui Eva și Mateo au împlinit 1 an.

Fotbalistul nu a lăsat ocazia să treacă și a publicat pe contul lui Instagram o frumoasă fotografie de familie. „Copiii mei, Eva și Mateo sărbătoresc prima lor zi de naștere! Felicitări micuţilor mei dragi!”, a scris Ronaldo, alături de fotografia care a fost răsplătită cu peste 5.000.000 de aprecieri şi mii de mesaje de felicitare.

În imagine, Cristiano se distrează la piscină alături de prietena lui Georgina Rodriguez, fiul său cel mai mare, Cristiano Ronaldo Jr., micuţa Alana Martina și, desigur, cei doi sărbătoriţi.

Cristiano este un tată dedicat, îi place acest rol şi se mîndreşte cu cei patru copii ai săi. Eva și Mateo au fost aduşi pe lume de o mamă surogat. Pînă atunci Cristiano a dorit să aibă copii, dar fără să aibă şi relaţii cu mamele lor. Asta pănă să o întîlnească pe Georgina. După naşterea fetiţei lor, Alana, cuplul pare ca s-a sudat şi mai mult.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?