X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Gațcan: Sper că datorită Sheriff-ului vom avea mai multe investiții în fotbalul moldovenesc (VIDEO)

1 sep. 2021,, 12:15   Sport
3034 0

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a Moldovei, Alexandru Gațcan, a comentat rezultatele remarcabile ale CF Sheriff Tiraspol în Liga Campionilor, făcînd o prognoză a performanței campioanei Moldovei în aceeași grupă cu Real, Inter și Șahtior a Ligii Campionilor.

Alexandru Gațcan și-a exprimat speranța că datorită acestor rezultate fotbalul moldovenesc va face un pas important înainte și va putea atrage mai multe investiții.

Fostul căpitan al echipei naționale a Moldovei a menționat că Sheriff, care pentru prima oară s-a calificat în faza grupelor din Liga Campionilor, a ajuns într-un grup foarte puternic în urma tragerii la sorți și va juca cu Real, Inter și Șahtior.

„Grupul este foarte puternic, dar sper că Sheriff va obține rezultate bune, în ciuda faptului că adversarii săi sînt foarte puternici. Real Madrid și Inter vor ocupa primele două locuri în grupă, iar pentru cel de-al treilea loc, care oferă dreptul de a continua participarea la Liga Europei, vor lupta Sheriff și Șahtior. Sper că Sheriff va lua cît mai multe puncte posibil, dar acest lucru va fi foarte greu de obținut”, a spus Alexandru Gațkan.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?