X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Alexandru Gațcan: „Visul meu meu este să devin antrenorul naționalei Moldovei”

30 iul. 2021,, 12:30   Sport
2744 0

Fotbalistul Alexandru Gațcan și-a „agățat ghetele în cui” și a anunțat că vrea să devină antrenorul naționalei de fotbal a Moldovei. Anunțul a fost făcut de Alexandru pe pagina sa de Facebook.

„Am avut o carieră destul de reușită timp de 20 de ani, cu emoții colosale jucînd în Liga Campionilor, Liga Europei și pentru echipa națională a țării. Le mulțumesc fanilor, familiei, dar a venit timpul să finisez cariera de jucător. Sper că voi rămîne continuare în acest domeniu și voi putea ajuta fotbalul din Moldova. Visul meu meu este să devin antrenorul naționalei Moldovei”, a spus Alexandru pentru fmf.md.

Alexandru Gațcan a debutat în campionatul Moldovei la doar 16 ani, în divizia secundă la Dumbrava Cojușna, pentru care a marcat și un gol.

În anii 2013, 2015, 2016 și 2017 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului în Moldova. A jucat la formațiile Dumbrava Cojușna, Unisport-Auto Chișinău, iar ulterior cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în Rusia la Spartak Moscova, Spartak Celeabinsk, FC Rostov sau Krîlia Sovetov Samara.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?