Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fundașul Șahtior: "Sheriff a jucat bine în această Ligă a Campionilor"

7 dec. 2021,, 10:45   Sport
3295 0

Pentru Șahtior Donețk, meciul cu Sheriff Tiraspol de la Kiev va fi greu, deoarece vor juca împotriva echipei care s-a prezentat cu demnitate în această Ligă a Campionilor.

Despre acest lucru a declarat fundașul Șahtior, Valerii Bondari la o conferință de presă dedicată meciului din Liga Campionilor cu Sheriff, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor.

- Înfrîngerile în meciurile cu Inter și Real Madrid, precum și în prima întîlnire cu Sheriff, au fost naturale? Ce ar trebui să faceți mîine pentru a evita repetarea greșelilor?

– Dacă vom analiza toate meciurile, atunci echipa noastră merita mai mult decît are în acest moment. Cred că un exemplu ar putea fi jocurile cu Real Madrid în deplasare și cu Inter pe teren propriu, unde am fi putut lua mai multe puncte decît am reușit. Cred că mâine trebuie să demonstrăm un fotbal bun, de atac frumos, care este să se transforme în goluri și, bineînțeles, să nu ratăm astfel de goluri ca la Tiraspol în a doua jumătate. Trebuie să jucăm sigur în apărare și să ne realizăm șansele.

– În Liga Campionilor este mai greu cu Real Madrid și Inter sau cu Sheriff, unde de la echipă se cere rezultat și există o calitate diferită a jocului?


– Dacă ați observat, am încercat să ne demonstrăm fotbalul nostru cu Sheriff, Inter și Real Madrid atît în meciurile de acasă, cît și în deplasare. În Liga Campionilor nu există echipe slabe. Mîine va fi un meci important pentru noi și nu contează dacă împotriva noastră vor juca Inter sau Sheriff, el va fi greu. Vom juca împotriva unei echipe care s-a afirmat cu demnitate în această Ligă a Campionilor.

- De șase luni, Șahtior joacă în frunte cu Roberto De Zerbi. Cum e să lucrezi sub conducerea lui?

- Bună întrebare. Cu Mister este foarte bine de lucrat! El introduce idei noi, iar noi încercăm să le implementăm pe terenul de fotbal. Mentalitatea și emoțiile pe care le oferă la antrenament și în jocuri ne sînt transmise pe teren, simțim întotdeauna sprijinul său. Îți dă putere cînd vezi că antrenorul tău este mereu ca pe foc, stă pe margine, conduce echipa.

- De obicei, la Conferința de presă dinaintea meciului, participă un jucător care apoi intră cu siguranță în componența de start. Pe cine ați dori să vedeți mîine drept parteneri în centrul apărării?

- Sincer să fiu, eu aud pentru prima dată despre o astfel de tradiție și nu pot ști componența de mîine a echipei. Dacă voi face parte din echipa de start, atunci îmi va fi confortabil să joc cu oricare dintre coechipierii mei, nu este o problemă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?