Fotografii și filmări cu Schumacher, vîndute pentru 1 milion de lire sterline

24 ian. 2020,, 01:30   Sport
4413 0

Soarta lui Michael Schumacher rămîne învăluită în mister după accidentul teribil suferit acum 6 ani.

De atunci, familia fostului campion mondial a reuşit să protejeze intimitatea fostului campion mondial care a intrat în comă după căzătura suferită la schi pe 29 decembrie 2013 la Meribel.

De atunci, multă lume, inclusiv prieteni apropiaţi, a încercat să afle care este starea pilotului german, dar fără succes. Însă tabloidul britanic The Mirror dezvăluie că există fotografii şi înregistrări video cu Michael Schumacher întins în pat în locuinţa sa de la Geneva. Filmările au fost făcute în secret şi au fost oferite spre vînzare pentru 1 milion de lire sterline!

Persoana care a reuşit să încalce protocolul pus la punct pentru ca tot ce se petrece cu Michael Schumacher să rămînă confidenţial este încă anonimă. Singurul lucru care a ieşit la iveală este că aceasta ar fi în posesia unor imagini macabre cu Michael Schumacher, alimentînd astfel zvonurile referitoare la adevărata condiţie în care supravieţuieşte cel care s-a impus de 7 ori în Campionatul Mondial de Formula 1.

Familia lui Michael Schumacher a invocat violarea intimităţii


Deocamdată, acestea nu ar fi fost publicate din cauza reacţiei prompte a soţiei lui Michael Schumacher, Corinna, care a reclamat violarea dreptului la viaţă privată. Avocaţii familiei au anunţat poliţia din Elveţia despre acest lucru, iar cei care vor da publicităţii asemenea materiale pot suferi consecinţe grave.

Managerul pilotului, Sabine Kehm, a comentat sec incidentul: "Starea sănătăţii lui Michael Schumacher nu este de interes public". De la accidentul din 2013, nu a fost publicată nicio imagine cu Michael Schumacher.

Recent, un medic vestit a oferit o informație despre starea de sănătate a campionului mondial care nu este prea încurajatoare.

Nicola Acciari, un neurochirurg italian, a vorbit despre felul în care se prezintă forma fizică a pilotului german.

"Nu mai este deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată", au fost cuvintele medicului italian, potrivit Mundo Deportivo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?