Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fotbalistul ucrainean a marcat cel mai frumos gol la EURO 2020

14 iun. 2021,, 12:45   Sport
3678 1

Naționala Ucrainei a cedat într-un meci din Grupa C de la EURO 2020. Olanda a învins Ucraina cu scorul 3:2.

Totodată, inițial ei au „zburat” după două goluri înscrise de „portocala mecanică”, după care au egalat scorul și au ratat cel de-al treilea gol decisiv în minutul 85. Acum toată lumea recunoaște meciul de pe Amsterdam Arena ca fiind cel mai bun la acest Campionat european, dar nimic nu s-ar fi întîmplat fără comeback-ul Ucrainei, relatează eurosport.ru.

Acesta a început cu prestația lui Andrei Iarmolenko. În minutul 75, a primit o pasă pe flancul drept de la Alexandr Zincenko, s-a jucat cu Roman Iaremciuk, a căpătat din nou mingea, a făcut cîțiva pași spre centru și a înscris de la marginea careului.
Mingea a intrat direct la vinclu. Martin Stekelenburg a văzut clar șutul mijlocașului West Ham, s-a întins și a aruncat mănușa, dar nu a salvat Olanda de la primul gol ratat.

Patru minute mai tîrziu, Iaremciuk a egalat scorul, iar șase minute mai tîrziu, Denzel Dumfries a marcat al treilea gol al echipei naționale olandeze, smulgînd trei puncte pentru gazde - 2: 3.

Pentru Iarmolenko, acest gol a fost deja al 41-lea din cele 95 de jocuri pentru echipa națională. El s-a apropiat de recordul lui Andrei Șevcenko, care a înscris 48 de goluri pentru echipa națională.

În a doua rundă a etapei grupelor Euro 2020, Ucraina va juca cu Macedonia de Nord, în timp ce Olanda va găzdui Austria. Aceste meciuri vor avea loc pe 17 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?